Tarinani

Hei!
Kiitos, että tulit sivulleni!

Olen Tarja Nordbäck kahden aikuisen pojan äiti, anoppi sekä iloisen ihanan pojan mummi. Usko, että meitä autetaan aina, kun sitä tarvitsemme, on kannatellut minua elämäni vaikeimpina hetkinä. Enkelit ja omat auttajani ovat kulkeneet rinnallani tukien ja kannustaen. Muistathan, että sinäkin saat kaiken tarvitsemasi avun, kunhan vain pyydät. Nuorena kouluttauduin apuhoitajaksi. Hoitajan työtä tein vuosia kunnes tuntui, että on aika antaa uusien tuulien puhaltaa. Oma isäni teki itsemurhan, kun olin nuori äiti ja rakensimme mieheni kanssa uutta kotia. Isän kuoleman jälkeinen surutyö sekä hylätyksi tulemisen tunne jäi tekemättä. Oma kasvuni alkoi reikikoulutuksesta, jossa aloin availemaan omia tunnelukkojeni. Tajusin, että olen vahvuuteen sairastunut nainen. Aina on pitänyt pärjätä ja selviytyä. Erosin lasteni isästä ja aloin etsimään todellista itseäni. Haasteellinen ja antoisa matkani on kasvattanut minusta ihmisen joka tänä päivänä olen. Nuorempi poikani sai 18 - vuotiaana aivoveren vuodon yllättäen yhtenä yönä, jolloin elämäni taas muuttui kokonaan. Huomasin ajavani jo neljättä viikkoa kodin ja teho-osaston väliä. Puhuin enkeleille, puhuin isälleni, tein vaihtokauppaa Luojan kanssa, kävin toki myös ammatti auttajalla puhumassa. Poikani selviytyi ja tunsin miten avunpyyntöihini oli vastattu. Kun elämäni asettui ja pääsin kiinni niin sanotusti tavalliseen arkeen, oli aika katsoa taaksepäin. Kiitollisuus täytti elämäni. Samalla kasvoi halu auttaa myös muita selviytymään elämän haastavista hetkistä. 

  Tässä muutamia menetelmiä, joita olen opiskellut ja käytän auttamisen tukena:

  • Reikikurssi I - Universaalin elämänenergian välittäjä
  • DAH - intuitiivisen enkelihoitajan kurssi
  • Äänimaljaohjaaja - äänimaljat
  • Rumpukurssi
  • Eteeriset öljyt / Raindrop hieronta
  • Intialainen päähieronta
  • Kokemuskouluttaja Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset FinFami Ry
  • Vertaisryhmän ohjaaja / vertaispuhelimen vastaaja Pelirajat´on Ry

  Alkoholistin tyttärenä ja peliriippuvaisen läheisenä koen vahvaa auttamisen halua. Vertaistuella on voimaannuttava vaikutus, sen olen saanut myös itse kokea monta kertaa. Oma elämäni on ollut suurin kouluttajani. Eletyn elämän koen myös vahvuudekseni voidessani olla esimerkkinä siitä, että vaikeistakin asioista voi selviytyä.Tuen ja autan myös sinua pääsemään elämässäsi eteenpäin jos niin haluat ja olet valmis tekemään oman osuutesi omalla elämänpolullasi. Ilo, rauha ja rakkaus ovat kaikkien oikeus.

  Olet sydämellisesti tervetullut kuulemaan viestiä enkeleiltäsi, keskustelemaan kanssani, ottamaan vastaan energiahoitoa, rentoutumaan äänimaljojen sekä rummun sointuihin. Tarjonnastani löytyy myös erilaisia rentoutushoitoja jotka ovat oiva apu päästä irti arjen kiireestä. Rentoushoitoja voi yhdistellä myös muihin hoitoihin. 

  ❤ Tarja

  Puh 0400 - 785437

  sähköposti sydanenergia@gmail.com

  Youtube.com/intuition ammattilaiset/100 Haaste /osa 27-vahvuuskartoituksessa Tarja Nordbäck