Rentoutushoidot

Hemmotteluhoito

sis. Intialainen päähieronta ja aromaattinen jalkahieronta

Tässä hoidossa saat makoilla hoitopöydällä koko hoidon ajan. Saat vain olla ja nauttia rentouttavasta hieronnasta kera rauhoittavan musiikin.

Intialaisessa päähieronnassa käsitellään selän alue, hartiat, olkavarret, niska, pää, kasvot ja korvalehdet. Intialainen päähieronta on turvallinen, miellyttävä ja tehokas hoitomuoto, joka poistaa stressiä ja rentouttaa sekä helpottaa lihasjännityksiä.

Hoitoon liitetään jalkahieronta, joka lisää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä poistaa nesteitä. Jalkahieronnassa käytetään 100 % eteeristä öljyä, asiakkaan toiveen mukaan.

Hoidon pituus mahdollistaa hoidettavalle pääsyn syvään rentouden tilaan ja antaa nautinnollisen hetken mielelle ja keholle.

Hemmotteluhoito 75 min / 75,-

Intialainen päähieronta

Jos nautit kampaajalla/ parturissa päähieronnasta niin tämä on sinun hoitosi. Teen päähieronnan hoitopöydällä jolloin rentoutuneesen tilaan pääseminen on helpompaa.

Intialainen päähieronta on hoitomuoto, joka lievittää stressiä ja rentouttaa. Se tuo helpotusta jäykkiin niska- ja hartialihaksiin. Niska ja hartiat kuuluvat lihasryhmiin, joihin stressi kasautuu. Hierominen voi tuoda heti helpotusta ja lihasten jännitystilat laukeavat.

Intialaisessa päähieronnassa käsitellään selkä, niska, hartia, olkavarret, pää, kasvot ja korvalehdet. Intialainen päähieronta on turvallinen, miellyttävä ja tehokas hoitomuoto.

Intialainen päähieronta

30 min 35€ 

45 min 48€  

60 min 60€

Intialainen päähieronta lisättynä mihin tahansa muuhun hoitooni 30 min / 25,- 

Chi-Kung päähieronta

"Ihana nirvana hoito, miksi et laita hoidon nimeksi Nirvana"

Chi Kung päähoidossa käsitellään pään alueen akupisteet. Akupistekäsittely on erittäin rauhoittava ja rentouttava. Käsittelyn myötä nukut paremmin, olet virkeämpi arjessa ja jaksat paremmin.

Hoitoa suosittelen kokeilemaan mm. stressiin, päänsärkyyn, unettomuuteen, jännitytystiloihin sekä huimaukseen. Hoidolle ei ole erityisiä rajoituksia, sopii kenelle tahansa.

Hoidon aikana käsittelen pään ja niskan alueen tärkeimmät akupunktiopisteet. Sormin tehtävät pienet, rauhalliset pyörittelyt ja pehmeät painallukset hellivät sekä kehoa että mieltä. Hoito tehdään hoitopöydällä maaten, lämpöiseen vilttiin kääriytyneenä, himmeässä valaistuksessa sekä rauhoittavan musiikin soidessa. Hoitoon tullessasi saat myös valita eteerisen öljyn diffuuseerin rentoutumistasi tukemaan.

Chi Kung päähoito sopii myös hyvin yhdistettäväksi muihin hoitoihini. Voin aloittaa esim energiahoidon tai äänimaljahoidon päähieronnalla.

Chi Kung päähoito 20 min 25,- 

 Chi kung päähoito yhdistettynä mihin tahansa toiseen hoitooni 15,- 

"Aluksi tunsin miten silmiäni hoidettiin, silmissäni kulki eri värejä ja sittein vaivuin syvään rentoutus tilaan. Nukuin kuin tukki yöni, kiitos hoidosta"


Aromaattinen Raindrop hieronta

Hoidon kesto 60 min / 82€

Raindroptekniikassa levitetään yhdeksää korkealaatuista terapeuttista eteeristä öljyä selkään, niskaan ja jalkapohjiin. Raindrop on yhdistelmä erilaisia tekniikoita: aromaterapiaa Young Living -eteeristen öljyjen kautta, VitaFlex -tekniikkaa, joka on muinainen tiibetiläinen hoitokeino sekä Lakota-intiaanien käyttämää sivellystekniikkaa. Hoito on saanut nimensä siitä, että öljyt pudotetaan selkärangalle kuin vesipisarat. Pienimolekyyliset, sähköisesti latautuneet öljyt ennen kuin ne saavuttavat selkärangan(ihon) ne läpäisevät vastaanottajan elektromagneettisen kentän. Raindrop hoidosta öljyt imeytyvät nopeasti ihon läpi saavuttaen jokaisen elimen ja kehon toiminnan syvällä solutasolla asti.

RAINDROP TEKNIIKALLA...

  • voidaan tasapainottaa kehon energiakanavia
  • voidaan antaa tukea selälle ja sen liikkuvuudelle
  • voidaan tukea tervettä ryhtiä
  • saadaan rentouttava ja rauhoittava olotila
  • voidaan rentouttaa lihaksia
  • voidaan tukea tervettä verenkiertoa
  • voidaan tukea tervettä immuunijärjestelmää
  • voidaan vapauttaa tunnelukkoja

Aromaattinen Raindrop on kokemus, jonka jokainen haluaa kokeilla. Olotila sen jälkeen on ihanan raukea ja rentoutunut.

HOIDON VASTA-AIHEET:

Raskaus, sydäntaudit, syöpä, vakava epilepsia, leikkaushoidot, tuore pää-tai niskavamma, niskan retkahdus, ihosairaudet, allergiat (vehnä, pähkinä, kookos)


"Kiitos taas ihanasta hodosta❤😚tuli taas tosi hyvä olo"

Varaa aika