Äänimaljarentoutukset

Äänimaljahoito toimii hyvin syvärentoutuksena hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä.

Äänimaljahoidon vaikutuksina on unen laadun parantuminen, lihasjännitysten helpottuminen, hengityksen syveneminen, levollisuuden ja taspainon tunteen lisääntyminen jolloin stressitaso laskee.

Äänimaljahoidossa kehon päälle asetettuun maljaan napautetaan kevyesti soittokapulalla, jolloin napautuksen aikaansaama maljan värähtely resonoi kehon jokaisessa solussa. Värähtely etenee nesteen välityksellä ja koska kehostamme on n. 70 % vettä, tavoittaa äänimaljahoito kehon jokaisen solun. Solun värähdellessä se saavuttaa alueet, minne ei esim. hierojan sormet yllä. On tutkittu, että ääni etenee vedessä nopeammin kuin ilmassa. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään. Siksi äänimaljahoito on niin vaikuttava hoitomuoto.


"Tarja on äänimaljojen kanssa jämpti, konstailematon, lempeä ja rehellinen: asiansa osaava ammattilainen. Hän ymmärtää, mihin maljojen hoitava ominaisuus perustuu, ja osaa soveltaa tietoa niin, että omasta kehostaan huolehtiva ihminen kykenee omaksumaan maljojen tehon"


Tiibettiläisiä äänimaljoja on käytetty vuosisatojen ajan parantamiseen, rentoutumiseen sekä meditatiivisiin tarkoituksiin. Käytän äänimaljahoidossa käsin tehtyjä, taottuja maljoja, jotka sisältävät useaa eri metallia. Äänimaljojen tuottamat värähtelyt vapauttavat stressitiloja, lihasjännityksiä sekä lievittävät kiputiloja. Äänimaljarentoutuksessa käytettävien äänimaljojen värähtely lisää kehon hyvää oloa, lisäten välittäjäaineiden erittymistä antaen näin lihaksille ja hermostolle mahdollisuuden rentoutumiseen. Rentoutus vaikuttaa myönteisesti keskushermostoon ja verenkiertoon. Syvärentoutuneena pulssi, hengitys ja verenpaine tasapainottuvat ja elimistön stressitaso laskee.

Äänimaljarentoutukset sopivat kaikille, myös raskaana oleville. Äänimaljarentoutus voidaan tehdä yhdelle, kahdelle tai isomalle porukalle. Äänimaljarentoutus kestää n. 45 - 60 min. Lapsille suositellaan lyhyempää aikaa ainakin ensimmäisellä kerralla. Makaat hoitopöydällä vaatteet päällä viltin alla, saat vain olla ja nauttia äänimaljojen soinnuista ja värähtelystä. Hoidon jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä.

Tiibetiläinen rentouttava 60 min äänimaljahoito yhdelle 65€

Tiibetiläinen rentouttava 60 min äänimaljahoito kahdelle 90€ (varaa aika puhelimitse 0400 785437 tai sähköpostilla sydanenergia@gmail.com)


Jos haluat äänimaljarentoutuksen isommalle porukalle, ota yteyttä niin suunnitellaan sinulle ja ystävillesi, työyhteisölle tai harrastusporukallesi oma rentouttava hetki ! Ryhmärentoutus voidaan toteuttaa myös tunnelmallisessa Dharamshalan joogasalissa tai Onnenpaikan upeissa tiloissa.

Ryhmärentoutusten (60 min) hinta on 175,- ( sis alv 24%) + kilometrikorvaus.       


Ryhmärentoutukset

Ryhmärentoutuksia pidän säännöllisesti Turussa Dharamshalan Hyvinvointikeskuksessa. Katso ajankohdat Tapahtumakalenterista tai tiedustele minulta numerosta 0400 785437.Pääset katsomaan tarkemmat ajat tapahtumakalenterista.

"Olen joogaohjaaja ja työskennellyt lukemattomin eri menetelmien kehon ja mielen yhteyksien kanssa. Tarjan ohjauksessa onnistuin purkamaan nuoruudessa otetun korvalävistyksen ja viisaudenhampaan kasvun yhteentörmäyksestä johtuneen hermovaurion vasemmassa korvassani.
Trauma oli monimutkainen, koska siihen liittyi myös syviä perusturvallisuudentunteeseen liittyviä pelkoja, jotka puolestaan liittyivät äänenkäyttöön ja myös kykyyn KUULLA ääntä puhtaasti. Trauma oli vaikea selvittää, koska sen eri osatekijät eivät oikeastaan
lopulta liittyneet mitenkään toisiinsa. Äänimaljojen teho mahdollista kuitenkin järjen ja älyn käyttöä syvemmän tarkastelun hermoverkkojen eheyttämiseksi ja tasapainottamiseksi. Äänimaljat hoitavat kehoa samalla tavalla kuin vesi: pehmeästi, mukaillen, ja
aina sopusuhtaisesti."