Energiahoidot ja tulkinnat

Intuitiivinen Energiahoito

Energiahoito on hyvin kokonaisvaltainen hoito. Hoidossa avautuu sekä fyysisiä että henkisiä lukkoja. Koko kehoa hoidetaan energialla joka virtaa sinun ja minun välillä. Me kaikkihan olemme virtaavaa energiaa mutta välillä virtaavuuteen tulee syystä tai toisesta tukoksia. Tukoksien avaamiseen apuna voin käyttää kiviä, kristalleja, äänimaljoja, rumpua sekä eteerisiä öljyjä.

Hoidon aikana voimme keskustella tai olla hiljaa. Voit nukkua tai olla valveilla, energia virtaa joka tapauksessa.

Voit tulla sellaisena kuin olet. Hoito tapahtuu hoitopöydällä maaten, lämpöisiin huopiin käärittynä.

Hoito on hyvin yksilöllinen ja räätälöityy sinun toiveidesi mukaan. Hoidon jälkeen suosittelen juomaan runsaasti vettä jotta kuona-aineet kehosta poistuvat luonnollista tietä.

Energiahoito sopii kaiken ikäisille.

Hoitoja teen tällä hetkellä kotini yhteydessä olevassa hoitohuoneessa Naantalissa, Onnenpaikassa Turussa sekä Loimaalla. Myös kotikäynnit mahdollisia. Laita viestiä tai soita niin sovitaan sinulle sopiva vaihtoehto.

Energiahoito 

60 min / 75,-

90 min / 90,-


Heips Tarja❤️ kyllä sait jotain auki lonkastani, koska eilen kun oltiin tanssimassa ja tanssittiin aika paljon, samaa notkahdusta ei polveen tullut eikä yöllä särkenyt paikat 🙏 Iso 💓 ja suurkiitos. Halusin kertoa, että teet hyvää valotyötä ihmisille❤️💓🙏 Iloa ja Valoa Sinulle 🙏🌟


Energiahoidon voi ottaa vastaan myös kaukohoitona.

Sovitaan yhteinen aika jolloin otat hoidon vastaan.

Hoidon jälkeen saat joko kirjallisen palautteen tai voimme keskustella myös puhelimitse

Itse kaukohoito kestää n.30 min. + palaute. Hoidon hinta on 60,-( sis alv 24 %) palautteen kera.

Enkelikorttitulkinta

Enkeliviesti on sinulle kanavoitu viesti omilta enkeleiltäsi. Enkeliviestissä tulee sinulle siihen hetkeen sinua auttavaa ja helpottavaa informaatiota.

Enkelikorttitulkinnassa nostat niin monta korttia kuin sinusta itsestäsi hyvältä tuntuu. Tulkintaan tullessasi voit esittää enkeleille kysymyksen, tulla pyytämään selkeyttä ja vahvistusta elämän tilanteeseesi. Aina ei tarvitse olla kysymystäkään vaan voit tulla nauttimaan enkeleiden tuomasta ilosta, valosta ja rakkaudesta. Enkelithän ovat positiivisia sekä hyvin huumorintajuisia.

Enkeliviestin välitykseen on siis monia eri vaihtoehtoja. Enkeliviesti tai enkelikorttitulkinta toteutuu sinun tarpeidesi mukaan. Se voi olla esimerkiksi kolmen kortin tulkinta tai kanavoitu viesti kirjallisena tai kasvotusten, ihan mikä sinusta itsestäsi tuntuu hyvältä.

Enkelikorttitulkinta/kanavointi 60 min. 60,-

Kanavointi

Kanavointiin tullessasi voit valmistautua miettimällä kysymyksiä sinua askarruttavista tai mieltäsi painavista asioista. Toki voit tulla ilman kysymyksiä kuulemaan mitä maailman kaikkeudella on sinulle kerrottavana. Kanavoitu tieto on aina myös sinua auttavaa ja hoitavaa, kannustavaa sekä elämän tilannettasi vahvistavaa että selkeyttävää. Istunnon aikana voit aina tehdä myös lisäkysymyksiä ja voimme keskustella mieleesi nousevista asioista.

Kanavointi ei ole ennustamista vaan kanavoinnissa kanavoijan kautta sinulle välitetään viestiä korkeammasta Valosta ja Rakkaudesta. Kanavoinnissa sinulle välittyy neuvoja sekä eri vaihtoehtoja joista voit sydäntäsi kuunnellen valita oman rakkaudentäyteisen vaihtoehdon. Välitetty tieto on aina kannustavaa ja sinua palvelevaa.

1- 3 kysymykseen voin välittää tietoa myös kirjallisesti jolloin sinun ei tarvitse tulla paikan päälle. Kanavoidun tiedon kirjoitan sinulle sähköpostiisi.

P.s kiitos viimeisestä❤️, uneni on nykyään aivan eri tasolla🙏👍👏. Apua on nyt ymmärretty pyytää, siinäkin asiassa ja sitä on myös saatu🙏❤️🙏❤️🙏!

Varaa aika

Tervetuloa hoitooni Naantaliin, osoitteessa Sirkkelitie 6 A 8. Kaksi kertaa kuukaudessa olen Turussa Leaf Centerillä, Design by Katja Martineeron tilassa, Osoite Kärsämäentie 35, Turku.